perjantai 17. kesäkuuta 2011

Sveitsiin...

...menemme elokuussa. Lentoliputhan on hommattu jo ajat sitten, mutta nyt alkaa olla jo majoituksiakin! Onneksi saadaan olla se viis yötä Sallalla, koska muuten meillä olis ehkä propleema. Saatiin just viestiä Kanderstegista jossa oli siis tarkoitus olla pisin aika, että huoneita on sille ajalle vain kahdeksi päiväksi kun oltais siellä. Joten viisi lisäpäivää Sallan nurkissa sopii tilanteeseen paremmin kuin hyvin! Ja Zürichiin saatiin myös hostelli nytten varattua.

Kaikki kuvat viime kesäisiä!

Eli siis tarkotuksena olis hypätä 8. elokuuta lentokoneeseen täältä Oulusta ja suihkasta Helsingin kautta kahdeksi viikoksi Sveitsiä kiertämään. Tykästyttiin maahan viime vuonna kun käytiin reilaamassa ja pyörähdettiin Sveitsissä parin päivän mutka. Piti päästä pidemmäksi aikaa uudestaan!


Lennot on siis Zürichistä ja siellä olis tarkoitus olla ensimmäinen yökin ja tutustua kaupunkiin. Hostelli löydettiin vanhasta kaupungista, jossa kehuttiin olevan hyvät shoppauskadut ja kaunista. (Ja ainaki viime vuodesta oppineena euroopan vanhat kaupungit on ihania!) Siellä tosiaan yksi yö ja sitten liikenteeseen. On meillä pieniä ajatuksia mihin päin siitä mentäs ja missä olis kiva käydä, mutta ei lyödä mitään vielä lukkoon. Katsotaan miltä siellä tuntuu. Reissu ois tarkotus päättää tosiaan pidempään oleskeluun Interlakenin alueella Kanderstegin-kylässä (jossa ystävä on kesän töissä), joka nyt näkyy menevän maksimissaan 7 päivän mittaiseksi. Ja sitten taas Zürichistä lento kotiin.



Saa nähdä mitä me viikossa siellä sitten ehditään, meillähän oli aiemmin suuria suunnitelmia. :D Mutta ainakin tällä kertaa halutaan Alpeille kunnon yön yli vaellukselle, kun viimeksi oltiin niin vähän aikaa, että päästiin tekeen vain pikanen päiväkävely.  Muut katsotaan mitä ehditään. Ihana, että kesäloma ja etenkin Sveitsi lähestyy!

Näihin ihaniin maisemiin taas!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti