Lihapullat:
700g jauhelihaa
2 kananmunaa
3rkl vehnäjauhoja
3 valkosipulin kynttä silppuna
1 sipuli silppuna
2 tl kuivattua oreganoa
suolaa, pippuria
½tl fenkolimaustetta
Sekoitetaan kaikki aineet keskenään. Pyörittellään sopivan kokoisiksi katsottuja pullia jotka paistetaan pannulla. Riittää, että pinta ruskistuu tässä vaiheessa.
Kastike:
1 sipuli silppuna
4 rkl öljyä
2 prk yrttimaustettua tomaattimurskaa
3dl punaviiniä
6rkl sokeria
3tl kuivattua oreganoa
2rkl toomaattipyrettä
2 tomaattia kuutioina
Kuulotetaan sipuli öljyssä. Lisätään sekaan muut aineet ja haudutellaan n.15minsaa. Lisätään lihapullat ja ja annetaan hautua niin kauan, että lihapullat kypsyy (n.10min.).
Tarjoillaan kera pastan ja parmesaanin!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti