torstai 22. elokuuta 2013

Maybelline Masterdrama Chromatics

Tämä meikkikynä oli pakko tulla esittelemään. Ostin sen ihan huvikseni testiin enkä odottanut liikoja. Ainakin itsellä normaalisti meikkikynät lähtee luomilla aika helposti liikenteeseen. Puolen tunnin päästä meikin teosta ripsien tyvelle tehty rajaus löytyy luomivaosta, en tiedä sitten onko ongelma vain minun, mutta tämän kynän kanssa sitä ei ollut.

Olen yleensä aiemmin käyttänyt joko ihan nestemäisiä vedenkestäviä eyelinereitä, kostutettuja luomiväreja tai kynää ja luomiväriä sen päällä. Luomiväri-kynäkombo tuppaa muuttamaan pikkaisen aina kynän sävyä ja sekin kuluu pikku hiljaa päivän aikana pois. Eyelinerit taas ei tahdo irrota ihan nätisti ja sävytkin on enempi kirkkaita kesä/juhlavärejä.


Maybelline Masterdrama Chromatics oli ensimmäistä kertaa testikäytössä hyvin kuumana päivänä ja vaikka muu meikki tuli hikoiltua aika taidokkaasti pois kasvoilta hämmästyksekseni jouduin ihan pesemään rajauksen silmistä illalla, ei ollut liikkunut minnekään. Silti väri lähti nätisti silmämeikinpoistoaineella pyyhkäisemällä.

Yhtä tyytyväinen en voi sanoa olevani saman merkin Master Smoky-kynästä, jonka ostin samalla reissulla. Väri on kadonnut silmistä taivaan tuuliin puolessa päivässä. Olisiko kellään hyviä meikkikynä vinkkejä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti