maanantai 12. elokuuta 2013

Tuban brunssi

Olimme vielä viikonloppuna niin laiskoja reissun jälkeen, että suunta otettiin kohti valmista brunssipöytää. Kohteeksi valikoitui suhteellisen tuore tapaus Tuba Food & Lounge. Kertaalleen ollaan kesän aikana piipahdettu tuolla myös lounaalla ja tykästyttiin paikkaan joten brunssin testaaminen kiinnosti.

Tuba sijaitsee Mannenkatu 2:ssa vielä ehkä aavistuksen vaiheessa olevassa opiskelijatalo Aurorassa, ja opiskelijat onkin otettu aika hyvin huomioon aleilla. Paikka on hauskasti kirpparihenkeen sisustettu, astioita myöten kaikki on vähän vanhaa ja eriparista, hauskan näköistä. Ruoat vaihtelevat päivittäin ja pyritään suosimaan luomu-ja lähituotteita. Lisäksi ruuat ovat kasvispainotteisia, mutta lihaakin löytyy. Iltaisin ilmeisesti järjestetään myös erilaisia bändi-iltoja, klubeja ja muuta ohjelmaa.


Brunssia tarjotaan lauantaina ja sunnuntaina oli todella maukas ja kustansi minulta 15€ ja kanssa syöjiltä -10% opiskelija alella. Itsestä oli jo alkanut tuntumaan hotelleissa, että munakokkelit ja pekonit tulee korvista ulos, mutta silti vuohenjuustomunakas piti testata ja kyllä se kaikki viikon edeltäneet kilpailijansa päihitti. Tarjolla oli myös erinäisiä salaatteja, kinkku-ja pinaattipiirakkaa, ratatouillea, jambalayaa, leipää, croisantteja hillojen kera, tuoreita hedelmiä ja mustikoita kera vaniljakastikkeen. Kaveriksi tietysti kahvit, teet ja mehut. Lisäksi olisi saanut ostettua myös kuohuvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti