sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Lohirieskarullat

Muutama viikko sitten pidettiin peli-ilta johon tehtiin vähän pientä tarjottavaa. Omena-juustokakku, rieskarullat ja ystävän tuomat kattilassa paukuteltavat popparit teki kauppansa. (Kattila popcornit olikin uusi tuttavuus ja suosittelen kyllä kaikille!) Nämä rieskarullat syntyi jo pari viikkoa aiemmin, kun Antti oli kehittänyt minulle pientä välipalaa. Toimii siis vähän suurempana rullana, kuin pienemmiksi napostelu paloiksi leikattuna. Tämä ohje on se alkuperäinen kahden ihmisen suuhun kadonnut. Peli-illan härdellissä ei tullut otettua suoranaisesti kuvaa rullista, mutta ainakin ne vilahtaa tässä kuvassa:


 
LOHIRIESKARULLAT

2 ohutta rieskaa
1 paprika, pieninä kuutioina
200g lämminsavulohta, "mössönä"
n. reilut 2 rkl majoneesia
n. reilut 2 rkl creme bonjour cuisine: valkosipuli ja yrtit
kuivattua tilliä

Sekoita papika, lohi, majoneesi, creme bonjour ja tilli tahnaksi. Tunnustele tahnaa vähän sekoitellessa, milloin majoneesia ja creme bonjouria on sopivasti. Levitä tahna rieskoille tasaisesti, jätä reunoille muutama sentti levittämättä. Kierrä rieskat tiukille rullille. Leikkaa sopiviksi paloiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti