keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Kestomaskara

Kuulin jokunen viikko sitten, että eräs entinen työkaveri oli lähdössä opetteleen kestomaskarointia (tuo ei varmasti ole sana!) ja päätin käyttää näin loman lähestyessä tilaisuutta hyväkseni. Ajatuksena siis vähän testailla pääsisikö tällä lomalla vähän helpommalla ja olisiko näissä potentiaalia myös häiden lähestyessä. Olisin ottanut nämä hyvin mielellään vasta ihan just ennen loman alkua, mutta eihän meillä aikataulut sopineet enää lähempänä yhteen.

Kuvia räpsin ensin ihan normi ripsivärjätyistä silmistäni Max Factorin False Last Effectillä. Sitten ihan täysin au naturel ripsistä ja lopuksi kestomaskaralla päällystetyistä ripsistä.


Sain itse taivuttaa ripset ennen kuin kestomaskara levitettiin ja oudoilla taivuttimilla jälki ei ollut ihan samalla tutulla tavalla taipuva kuin omillani (mutta tarviiko sen aina ollakaan?) Itse toimenpide oli hyvinkin näppärä, ohi noin puolessa tunnissa. Enkä kokenut ainakaan mitään ongelmaa itselläni olla ja pötkötellä maskaroitavana, silmissä ei tuntunut ikävältä tai muuta vastaavaa. Ohjeistukseksi sain: älä kastele 24 tuntiin, öljytöntä meikinputsaria ja ei saisi hirmuisesti hieroa. Arvatkaa mitä tein ensimmäisenä? Hieroin ihan kunnolla oikeaa silmää ja sitten tuli se OHO! Huomaan myös, että heti kun koskeminen kielletään tahtoisin oikein olla lämimässä ripsiäni yhtenään, ihan niinkuin normaalisti lämisin ripsiäni koskaan. Mutta niissä määrin maskara ainakin tuntuu hyvältä, että ripset ei tunnu sen enempää, kuin yleensäkään ja mikään ei osu silmälasien linsseihin. Nyt vain seurailemaan miten nämä käytössä sitten toimii ja pysyy. Palailen varmasti vielä asiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti