perjantai 8. elokuuta 2014

Polttarit, kuin minulle tehty

Ajattelin kirjoittaa polttareistani, mutta en ole saanut vielä tytöiltä kuvia ja itselläni on vain muutama kännykällä napattu kuva joiden siirtäminen Samsungin puhelimesta tähän uuteen Omppuun (olen niin ulalla tän koneen kans!) vei ikuisuuden, mutta heikosta kuva saaliista huolimatta:

Viime lauantaina minulle oli uskoteltu, että lähtisin muuttamaan toista kaasoani puolenpäivän aikaan ja sitä ennen päätettiin pyörähtää torilla italialais-ranskalaisella ruokatorilla. Kesken ostostelun kaasoni vain ilmestyivät selän taakse ja polttaripäivä alkoi. Ensimmäisenä etappina oli Sup-lautailu safari jota katselin mielenkiinnolla jo viime kesänä. Safari oli kahden ja puolen tunnin paketti jossa meidät aluksi opastettiin laudan ja melan käyttöön ja sitten lähdettiin opas mukana torinrannasta kohti merta Oulujokisuistoa pitkin ja sieltä takaisin. Meille sattui hiukan tuulinen ilma joten alkumatka oli aika raskas ja ehdinkin jo ensimmäisen 10 minuutin jälkeen miettiä, että kuolen tänne seuraavan kahden tunnin aikana. Onneksi melonta kuitenkin helpottui, kun päästiin seisoma asentoon ja päästiin tuulensuojaan. Suppaillessa löytyi tosi kivoja maisemia, kunpa olisi ensikertalaisen melonnalta uskaltanut ja muistanut ottaa enemmänkin kuvia. On kai pakko lähteä uudelleen, nyt kun osaa!


Suppailusta siis selvisimme kuivana ja kunnialla, jonka jälkeen suunnattiin syömään Sokeri-Jussin aurinkoiselle terassille ja seuraan liittyi vielä yksi kaverini. Ruoka ja seura oli hyvää ja mansikka jälkkärit namia. Ruuan jälkeen minut ajettiin Kuivaniemeen missä oli varattuna niska-hartia hieronta johon sisältyi myös ihanan pitkä päähieronta.

Loppu illaksi suunnattiin merenrantaan mökille, jossa aluksi jouduin suorittamaan vaimotestin. En tiedä mistä tytöt olikin arvanneet, että Antin kanssa oli juuri puhuttu, että kai se minäkin joudun ostamaan jo ihan oman rinkan, kun noita reissuja tulee aina välillä tehtyä. Mutta vaimotestissä ensimmäinen tehtävä oli pakata rinkka ja kantaa se mukanaan koko testin ajan, koska tästä eteenpäin tarvitsen kuulemma oman. Testi oli oikein hauska ilmapalloista "hiukan" vanhahtavien  avio-ohjeiden   poksautteluineen ja suklaapatukan merestä sukeltamisineen. Kihlapäivän muistaminen vain oli hiukka haastavaa... Testin jälkeen päästiin ottamaan rennosti ja pelailemaan. Illalla saunottiin, istuin katajanoksalla, sain kananmunaa päähäni ja suolaa selkään. Sauna ja meri oli ihania ja uimaan piti päästä monesti. 

Yöllä saunan jälkeen oli vielä tarjolla ihana iltapala lihapullineen, perunasalaatteineen ja pizzapaloineen ja kummityttöni tekemiä Omar-suklaapaloja. Nam! Hyvät yöunet ihanan pehmoisessa sängyssä ja aamulla sitten se muutto edessä.

Tytöt kyllä oli osanneet tehdä just minulle sopivat polttarit, vaikkeivat missään vaiheessa kysyneet minulta mitän aiheeseen liittyvää, joten mahtavaa salapoliisityötä, tai sitten ne vaan tuntee minut näin hyvin! Vain yksi asia jäi hiukkasen harmittamaan, mutta sehän ei ollut tyttöjen vika, muutama ulkomailla oleileva ystävä ei päässyt osallistumaan pitkän matkan takia, toisaalta onneksi hekin tulevat sitten häihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti