torstai 30. kesäkuuta 2011

Kesäloma ja kummityttö

Tosiaan kummityttö pölähti yökylään muutamaksi päiväksi maanantaina. Samaan aikaan onneksi alkoi myös ihan hillittömät helteet niin saatiin aika helpolla ratkottua ongelmat, miten saadaan tytön aika kulumaan kaupungissa. Ulkoillen!! Eka ilta meni pitkälti leikkipuistossa, aluksi se on kivaa itelläki saada hyvä tekosyy leikkiä siellä vehkeillä, mutta kun se jatkuu, jatkuu ja jatkuu alkaa tuntuun et ei enää! Varsinkaan mitään pyörivää!!



Tytöstä kuoriutuki parin päivän aikana oikia hurjapää. Tiistai oltiin kerta Tietomaassa ja sielläki kaikki pahoinvointi jutut oli kaikista kivoimpia. Piti päästä pyöriin pää alaspäin ihan liian monesti.



Toki uimassakin piti päästä käymään joka ilta... Ja eilinen päivä meillä menikin Kalajoella Jukuparkissa, eli paljon kivoja vesiliukumäkiä ja suojakertoimien ahkerasta levittelyistä huolimatta tosi kauniisti palaneita läikkiä!! En jymmärrä miten nää tuli! Mutta oli niin vauhdikas päivä, että kuvat jäi kyllä räpsimättä vaikka kamera olikin mukana. Harmittaa kylläkin näin jälkeen päin... Mutta ajateltiin kyllä Antin kans, että vois ihan hyvin käydä siellä joskus ihan vaan jollain kaveriporukallakin, ei sinne näyttäny ees tarvivan lapsia tekosyyksi mukaan... :D Ei ehkä ehdi enää tänä kesänä uudestaan, mutta viimestään vuoden päästä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti