torstai 2. kesäkuuta 2011

Tästä se alkaa...

Eli tuore bloggaaja aloittelee! :D Aloitellaan tämmöisellä simppelillä ulkoasulla ja katsellaan sitten jatkossa josko saan jotain aikaiseksi sille. Blogin kirjoittelua olen pyöritellyt talven ajan päässäni ja nyt, kun kesä alkaa lähestyä sain aikaiseksi. Aluksi hurahdin lukemaan muutamaa blogia ja sitten kypsyi ajatus omasta!  Harjoittelin jonkin aikaa Facebookissa kiusaamalla kavereitani muistiinpanoillani, tai noh se harjoittelu on tainnut alkaa jo omalla tavallaan IRC-galleriassa monia vuosia takaperin!

Pyörittelin blogin nimiä päässäni pitkän aikaa, mutta tämä jo kauan aikaa sitten muutamissa paikoissa epämääräisten "ei mikään-kategoria kuvien" kansion nimenä toiminut Matkamuistoja vaan jotenkin toimi mielestäni parhaiten! Eli käytännössä varmaan täällä tulen kirjoittelemaan matkamuistoja elämästä. En kuitenkaan osaa tai halua rajata blogiani johonkin tiettyyn kategoriaan! Mutta niitä kivoja juttuja joita todennäköisesti haluan ihmisten kanssa jakaa on varmasti ruoka, muoti tai ehkä enempikin vaatteet (en pidä ehkä omalla kohdalla sanaa muoti parhaana mahdollisena!), kauneus, ehkäpä hiukset ihan ammatin puolesta... Ja muutettuamme tähän isompaan asuntoon parvekkeen sisustus on noussut innostukseksi, tosin se alkaa pikku hiljaa olemaan jo paremmalla mallilla! Ja miksei matkustelukin, onhan reissuakin varmasti aina välillä tulossa. Mutta pääasiassa varmasti ihan arjen kivoja juttuja!

Jos pääsisin ihan näin ensimmäisessäkin kirjoittelussa esittelyäni pidemmälle, tämän päivän kylmän ja vesisateen kunniaksi palaillaan parilla päivällä taaksepäin ihanaan tiistai päivän aurinkoon!

Päivähän alkoi hommaamalla uudet silmä-sekä aurinkolasit, mutta kun kaikki vapaa päivään ämpätty pakollinen tehtävä oli suoritettu saikin keskittyä nauttimaan ihanasta aurinkoisesta loppu päivästä. Kävellen kaikessa rauhassa pitkin kaupunkia ja leikkiä, että kyllä tää jo kesä on!

Se on vain ihan äärettömän ihana tunne näinä ensimmäisinä kunnolla kesäisinä päivinä, kun tuntuu, että kaikki on mahdollista ja koko kesä edessä. Eikä vielä mitään käsitystä mitä tulee eteen...

Käytiin torinrannasta ostamassa pikku purtavaa ja täytyy kyllä mainostaa, että kreikkalainen Souvlaki pita on HYVÄÄ! Vaikka kun sain tuon nyssykän käteen joka sisälsi vartaassa paistetut lihat, ranskikset, sipulia ja tomaattia tzatsikin kans kääräistynä pitaleipään, aattelin et mitähän tuli ostettua. Mutta ei ensimmäiset puraisut otettuani tympässy enää ollenkaan ja jälkkäriksihän piti hakea sitten vielä jätskit! 
Mutta luulen, että mun on aika alkaa opetteleen kunnolla tämän käyttöä nyt. Älkää tuomitko mun blogin alkuani ihan vielä! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti