perjantai 10. kesäkuuta 2011

+40

Tai ainakin tuommosia hulluja lukemia meidän lämpömittari väittää tässä meidän parvekkeella olevan, että tarkenee makoilla kyllä ja ottaa aurinkoa! Tää ilta voikin olla, että menee totaalisti tässä, huomenna kerta vielä töihin. Jos helteet jatkuu sen jälkeen, ennusteista huolimatta, on sunnuntai kyllä ihan täysin pyhitetty auringolle! 
Kynnet näyttää neljättä viikkoa tältä... Olisko aika tehä uudet?

Sen lisäksi, että eilinen taas töiden jälkeen vietettiin tuolla rantsussa, yritin myös ettiä kesämekkoa. MITEN se voi olla niin hankalaa?? Ihmisillä on ihan tosi ihania mekkoja päällä, mutta kaupasta en saa yhtäkään. Ja oma kaappi on täynnä vaan mustaa, mutta kun haluan ihan oikean kesämekon, ja ne ei oo mustia! Okei ehkä se mekon löytymisen vaikeus on kiinni minusta ja mun rajoittuneesta vaatteiden värimaailmasta, mutta silti kuin hankalaa voi olla löytää kiva?? Ei sen tarvis olla ku about polvimittanen perus-mekko, ei liian räikeällä tai isolla kuosilla, mukava ja vilponen päällä ja kaikin puolin kiva! No ilmeisen liikaa vaadittu näistä meiän kaupoista....Joten kierrettyäni keskustan ympäri annoin vaan periksi ja rannalle.....


Eilistä päivää.

Tässä hameessa viihdyin pari päivää, töihin sopivaa.

 Oi ihanuutta kun alko jopa käymään pieni tuulen vire! Nyt tässä on jopa ihan mukava makoilla, vähän edes viilentää. Mutta nautitaan auringosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti