tiistai 23. elokuuta 2011

Kotiin ja kylmään

Eilis iltana oli vähän kylmät fiilikset, kun hypättiin Oulun lentokentällä koneestä ulos ja huomattiin Zürihin rautatieaseman  mittarissa näkyneen 41 lämpöasteen vaihtuneen vähän reiluun kymmeneen... Ja tänä aamuna sitten heräsin nenä tukossa ja kurkkukipeänä, joten Finrexit aamulla vaan naamaan ensimmäisen. En suostu kerta sairastamaan viimosta kesäloma viikkoani!

Reissussa tuli räpsittyä ihan mielettömät määrät kuvia ja mulla olis niin paljon kerrottavaa kaikesta! Ja tultiin kotiin myös suuren muutoksen kanssa. Mutta niistä luulen, että kerron tarkemmin kaikesta myöhemmin. Kunhan saan aikaiseksi paneutua asiaan kunnolla! Veikkaan, että kuvien määrän takia joudun oikeasti jakaan Sveitsin-loma postaukset muutamaan osaan, koska en osaa valita kuvista ikinä vain muutamaa.... (meidän kahdella mukana olleella kameralla löytyy kuvia nimittäin yhteensä se pari tuhatta....) Mutta muutama ihana kuva maistiainen näin harmaan tiistai-päivän kunniaksi! Onhan nyt tiistai? Olen päivistä niin sekaisin, kun niitä ei oo vaan tarvinnut miettiä, kunhan on mennyt ja tehnyt mitä milloinkin huvittaa...

Laivamatkalla Interlakenista Thuniin. Ja uskomattoman kirkas vesi!

Sveitsiläistä suklaata... omnom!

Bellinzonan yksi linnoista

Ja vuorilla roikkuvat pilvet Kanderstegissa
Tämmöinen pika pikaa mun pokkarilta tehty kuvien seulonta tähän hätään. Paneudun näihin tarkemmin kunhan jaksan samoten kuin Antin järkkäriltä löytyviin vielä monempiin kuviin! Mutta erittäin pientä esimakua... Nyt levähdän ja parantelen itseäni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti