torstai 1. syyskuuta 2011

Paluu arkeen ja sormus

Tälläistä pientä pika päivitystä ihan kaikesta... :D

Ensimmäinen työviikko loman jälkeen siis reilusti käynnistetty ja samalla aloitettu myöskin kesän jälkeen vähän rempalleen jäänyt liikkuminen. Erinäisiä jumppia harrastettu tällä viikolla jo kolmea erilaista ja taidokkaasti saatu paikat jumittamaan. Pumppi pisti ihan kyllä niska-hartia seudun jumiin, voipi ollakkin että jätän sen homman suosiolla muille. Kävin myös tanssimassa Dancefit-tunnilla afroa, heti ekalla tunnilla tuuraaja ja korvaava ohjelma. Mutta afro oli kyllä hauskaa, hikistä ja tosi mukavaa, tarpeeksi simppeliä jotta pysy mukana. Ja tänään oli vuorossa keskivartalon treeniä ja venyttelyä. Voi kuinka ihminen tunteekaan välillä tuollasilla tunneilla olevansa rapakunnossa! Mutta venyttelemään pääsy oli aivan ihanaa, ehkä tää tästä pikku hiljaa alkaa sujuun kivuttomammin....

Niin ja eilen saatiin ne oikeat kihlasormuksetkin nimettömiä koristamaan. Mun sormus vaan tais osoittautua aika äkkiä vähäsen liian isoksi. Se onneton kerta pyörii sormessa ja aamulla kun kylmässä pyöräilin töihin mua oikeen pelotti päästää sormea suoraksi, ettei se hulahda vaan sormesta pois. Olin vissiin sitten pienellä sormien turvotuksella liikenteessä, kun sovitettiin noita. Ihanaa, pääsen vissiin pienennyttämään tätä asteella-parilla ihan heti tuoreeltaan. Toivottavasti ei ois ihan tuhottoman kallista! On nimittäin ilmennyt yllättäen muitakin hankintoja. Meillä kun otti ja lasahti samaan läjään tv, kahvinkeitin ja kummankin läppärit (kuten arvata saattaa tämä saatiin jo hommattua!).


Ja näiden "pakollisten" ostosten päälle haluaisin ostaa muutaman jutun ihan itelleni syksyksi. Ei ehkä hommata noita ikinä. Mutta ihan terveellistä välillä olla ilmankin tuota mölyävää töllötintä. Huomaa kuinka paljon aikaa siinä meneekään päivässä hukkaan, nyt ehtii iltasin töiden jälkeenkin tehdä vaikka mitä. Yleensä kun tuntuu, ettei aika vaan yksin kertaisesti iltaisin riitä, löytyipähän syyllinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti