sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Osis+ Session Label: Voimakas tukinen hiuskiinne

Schwarzkopfille on tullut tälle syksyä muutama uusi tuote ja sain hommattua itsellekin asti testiin Osiksen uudesta Session Label-sarjasta edes yhden tuotteen. Kyseessä on hiuskiinteistä se vahvempi. Olen ehtinyt käyttää tätä omassa päässäni nyt parisen viikkoa ja olen kyllä ihan tykkäillyt.


Olen huomannut tykkääväni paljon kuivista lakoista, märkä ei vaan miellytä omassa hiuksessa yhtään: hienojakoinen lakka ei minusta niin lätistä ja luonnontaipuisa hius ei ala pörröttämään niin paljon, kuin märemmällä laadulla. Tämä kiinne on kyllä todella kuiva ja hienojakoinen. Eli siis positiivista. Lisäksi pitoa riittää: liimailen lakalla niskassa vielä liian lyhkäseksi jäävät hiukset aika tehokkaasti mukaan "ponnarille". Kaikista parasta on, että vaikka kiinteestä löytyy kunnolla pitoa, sen saa harjattua hiuksista todella nätisti pois: Tällä hetkellä menossa kolmas päivä ilman pesua, joka päivä sama lakka ja eri kampaus. Harvemmin pystyn pitämään hiuksia pesemättä näin montaa päivää.

Hyvänä esimerkkinä lakasta käytössä myös toissa lauantai jolloin tihuutteli vettä pitkin päivää: aamulla pyöräytin raudalla kiharat ja suihkautin kyseisen kiinteen päälle ja suhasin töihin kuudeksi tunniksi. Takaisin vesi sateessa kotiin ja totesin, että ohhoh hiuksethan on edelleen kiharalla. Päädyin vain harjaileen lakan pois ja pyöräyttään kiharat kiinni toiselle puolen päätä ja taas sama kiinne päälle. Ilta emännöiden juhlia ja puolilta öin kaupungille muutamaksi tunniksi, taksille kävely (vettä!) ja kotiin. Ja kiharat on yhä olemassa! Olin vakuuttunut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti