perjantai 6. kesäkuuta 2014

Miniloma.

Tämän viikon olen lomaillut. Koska Antti suuntasi koko viikoksi koulutukseen Englantiin, minä sain keksiä parempaa tekemistä omin nokkineni. Loman aloitinkin lauantaina serkun yo-juhlilla joita jatkettiin vielä sunnuntaina kuvien räpsimisen merkeissä. En viitsinyt edes tulla kotiin heti juhlien jälkeen vaan jäin venymään enoni nurkkiin koko alkuviikoksi. Tutustuinpa siinä alkuviikon aikana niin sauvakävelyyn kuin mölkkyynkin Muuten otettiin rennosti ja syötiin vähäksi aikaa kakkukiintiöt täyteen.

Kotiin paluu tapahtui keskiviikkona jolloin, kummi- ja serkkutyttöni lähti matkaan kaupunkiin ja siinä päivä menikin shoppaillessa, hääpuvun viimeisiä sovituksia tehdessä ja siskon uuteen taloon tutustellessa ja tietysti  minun ja kummitytön uusin villitys mölkky oli matkassa mukana! Torstaina vietettiin päivä Nallikarissa: pelailtiin krokettia, testattiin lasten kiipeilytelineet ja uusi kahvila. Ja nuorimmainen pääsi myös testaamaan kuulemma ihan mielettömän mahtavan pallossa kirmailun. (Pallot löytyy Nallikarin kahvion edestä ja sisään pääsee 5€/5min, joka vaikutti olevan ihan riittävä aika saada hiki otsaan. Noissa palloissa on kuulemma käynyt myös aikuisia.)


Eilis iltana pyörähdin vielä tyttöjen kotiin lähdön jälkeen äidillä avittamassa ikkunan pesussa. Ja tänä aamuna olikin sitten ne pääsykokeet, joita olin jännittänyt koko viikon. Ja toki huomasin aamulla siellä koulun ala-aulassa portfoliota läpi lukiessani ihan hirmuiset kirjoitusvirheet, sanoja puuttui välistä yhdestä kappaleesta. Herää kysymys, miten kukaan ei huomannut sitä aiemmin? No sillä oli mentävä ja toivoa, että muu haastattelu sujui hyvin. Siinä jännitettävää loppu kuuksi!

Loppu päivän olenkin tehnyt sitä, mitä minun piti saada jo viime viikolla valmiiksi ja postiin: eli kutsukortteja. Meillä oli viime viikko vaan jotenki niin tuhottoman kiireinen, ettei vain ehditty ja tuon tekstin miettiminenki vei kokonaisen päivän, mutta nyt ne on enää postitusta vaille valmiita, reilun viikon myöhässä lähtevät liikenteeseen, mutta jos se ei haittaisi...

Lomaa olisi vielä pari päivää jäljellä, toivoa sopii, että ilmat pysyy yhtä lämpiminä edelleen. Jos hyvin käy ja koulun ovet aukeaa tässä oli mahdollisesti tämän kesän ainoa loma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti