tiistai 15. heinäkuuta 2014

Noodle Bar 9

Olen lueskellut jo hetken aikaa Facebookin Oulun paikallisryhmästä kehuja uudesta Tuiraan avatusta nuudelibaarista. Tänään vapaa päivän kunniaksi postista tullessa ajattelin ohi kävellessä käydä testaamassa ne isosti kehutut nuudelit. Ensi silmäykseltä paikka vaikutti pieneltä, mutta oikein siistiltä ja kivan näköiseltä. Tuoleja oli muutamia joten suurin osa ottaa annokset varmaan mukaan, niin päätin tehdä myös minä. Tiskin takana ja keittiössä hääräsi aivan ihanan pirteä naisihminen ja minunkin rasittava postipaketin raahaus matka piristyi kummasti jo ensimmäisen hymyn ja iloisen tervehdyksen jälkeen.

Tarjolla oli nuudelikeittoja, paistettua nuudelia ja paistettua riisiä lisukkeiksi jokaiseen sai ottaa kanaa, lihaa, kasvista (tofua) tai rapua. Vähän aikaa tarjontaa tutkittuani päädyin paistettuun nuudeliin ja kanaan joka kustansi minusta hyvinki edullisen 7,90€. Tulisuus asteen saa valita itse, mieto, tulinen tai siltä väliltä, otin varman päälle ja valitsin keksivahvan, mutta olisin ehkä kyennyt syömään myös tulisimman version... Ruokaa odotellessani olisin saanut hörppiä myös kahvia mikäli sikäli moista joisin. Tiskiltä löytyi myös ihanan tuoreita pilkottuja limelohkoja, korianteria ja chiliä ja taisi siinä olla muitakin maustamis vaihtoehtoja(?!). Kokki suositteli valmiin annoksen päälle lisäämään ainakin limeä ja korianteria. En uskaltanut rohmuta niitä kovin suuria määriä, kun en tiennyt miltä ruoka itsessään maistui. Kotona totesin, että kyllä nuo mausteet teki ruuasta herkullisen, vaikka ilmankin ruoka oli oikein hyvää! Ensikerralla uskallan ottaa enemmän, kuin yhden limelohkon ja lusikallisen korianteria. Annos oli myös kooltaan hyvinkin riittävä, enkä minä yleensä ole se kaikista pieni ruokaisin, vaikka niin monet kuvitteleekin. Sain jättää osan annoksesta odottamaan myöhemmäksi, kun en vain jaksanut syödä kaikkea kerralla! 

Noodle Bar 9, oli siis ihan sen saamien kehujen arvoinen. Isot annokset, edullinen hinta, tuoreet raaka-aineet ja maittava lopputulos ja mitä ihanin palvelu! Ehdottomasti menen käymään siis myös uudestaan! 

Noodle Bar 9, Tuirassa Merikoskenkatu 9.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti