maanantai 17. marraskuuta 2014

Häiden vieraskirjalaput

Palataan vielä ainakin pienissä määrin häihin. Ei haluttu häihin vieraskirjaa johon jokainen vain kirjoittaisi oman nimensä ja that's it. Joten mietiskeltiin postikortteja, vieraskirjapuita ja pyykkinaruja, mutta lopulta kuitenkin päädyttiin vieraskirjalappuihin, jossa vieraat pääsivät vastaamaan muutamiin kysymyksiin. Itse olen aina tykännyt hirmuisesti täyttää kaikkia ystäväkirjoja sun muita vastaavia, joten tämä sopi asiaan senkin takia.


Tehtiin lapuista kolmea eri versiota, yllä näkyvän lisäksi kysyttiin, esimerkiksi mitä tapahtuu, kun lähdet hääparin kanssa Itä-Euroopan road-tripille? Tai milloin Vuokko antaa Antin ostaa isomman TV:n (meidän mini TV, huvittaa välillä ihmisiä). Itse ainakin tykkäsin näin jälkikäteenkin, että laput todella oli hyvä idea, vastauksia on nimittäin aivan mahtava lukea! Saatiin todella huvittavia vastauksia, kuten toivoimmekin, ja jokainen vieras oli pakotettu sanomaan jotain mitä voidaan lueskella myöhemminkin.

Laput saatiin täyteltyä näppärästi ohjelmien välissä ja niiden keräys yhteen läjään tapahtui liimaamalla laput valokuva-albumin sivuille, johon ajattelimme myöhemmin liimailla myös häiden valokuvat, ja jokaisen vieraskirjalapun viereen myös kirjoittajaan liittyvän kuvan. Saadaan siis näppärästi koko häät samaan pakettiin.



Kuvat: Valokuvaus Marko ja Katri www.markojakatri.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti