lauantai 3. tammikuuta 2015

Make Up Storen Nina

Ehdin jo tuskailla mihin kynteni nyt joutuvat, kun työt loppuu, enkä varmasti voi pitää sormissa kestolakkauksia ainakaan jatkuvasti (toki varmaan koko lakkaukset on tietyissä tilanteissa kielletty). Kynsilakkapullojen arsenaalini on lähes olematon ja minulla ei ole harmainta haisua, mitkä "normilakat" on edes jossain määrin pysyviä.Joulupukki oli onneksi paketoinut Fazerin sinisten-suklaiden kanssa samaan pakettiin myös kynsilakan. Make Up Storen glitter-sävy Ninan. Väri on aivan täydellinen tähän vuoden aikaan, tarpeeksi tumma, muttei kuitenkaan liiallisen bling. Tietystikään tässä tapauksessa värin sopivuus ei ole riittävä ominaisuus lakalle, suurin osa kun kuoriutuu normaalissa työkäytössä kynsistä noin puolessa päivässä. 

Ehdinkin testata tämän lakan pysyvyyttä vielä viimeisten työpäivien aikana. Testikäyttöön en pistänyt sen kummemmin aluslakkaa tai päällyslakkaa (koska en suoraan sanottunu omista), kaksi kerrosta värilakkaa ja that's it! Kolme päivää töissä (reilusti vaalennusaineita, vettä, shampoota, hoitsikkaa ja vähän myös kestolakan cleaneriä ja poistoainetta) ja lopputulos on nähtävillä tässä kuvassa:


Yllättävän hyvä siis! Oikeastaan vasta eilen, eli viidentenä päivänä tilanne alkoi näyttää pahalta, lähes tulkoon jokaisen kynnen kärjestä oli lähtenyt jotain. Mutta minusta tuolla käytöllä kolme päivää noin hyvänä on super positiivista. Joten saattaapa olla, että Make Up Storen kynsilakka hyllylle suuntaan itsekin seuraavaksi, kun kaipaan uutta väriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti