tiistai 17. helmikuuta 2015

Lakiaispullaa ja kaakaota, kuten äiti sen teki!

Sunnuntaina syötiin laskiaspullia ja ajattelin ensimmäistä kertaa elämässäni tehdä mantelimassaa pullien väliin, en ole koskaan syönyt pelkkiä mantelimassa-kermapullia, enkä syönyt nytkään. Ajatuskin pelkästä mantelimassasta ja kermasta kuulostaa äärettömän kuivalta! Mutta täytin pullan mantelimassalla, kermalla ja hillolla, olihan se hyvää! Vielä joskus jos keksisin kuinka nuo ihanat pullat syödään edes suurin piirtein siististi.

Antti löysi kaapista levyn taloussuklaata ja muistin siinä yhtäkkiä, että lapsena aina joskus äiti teki oikein erityishyvää kaakaota sulattamalla talousuklaata hellalla kattilassa maitoon. No olihan sitä sitten ihan pakko testata, kun aineksetkin oli jo valmiina. Kerman lisäsin kaakaon päälle ihan vain omaksi huvikseni, kun sitä nyt sopivasti muutama lusikallinen vielä laskiaispullien välistä jäi ylimääräiseksi.


Olisikohan tänään vuorossa Geishan sulatus kaakaoksi? Maku-lehti minulle moista ajatusta ehdotti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti