lauantai 4. heinäkuuta 2015

Loman "täydellinen" aloitus...

Aloitin kesälomailun keskiviikkona ja ilmatkin alkoi vihdoin näyttämään täälläkin vähän kesäisemmiltä, eli aurinkokin päätti pilkahdella ikuisten sateiden jälkeen. Tätä iloahan kestikin huimat pari päivää ja nyt sataa taas.

Yritettiin ottaa lomasta kaikki ilo irti kyläilemällä kaikki ne ihmiset läpi joiden luo ei yleensä ehdi, vaikka välimatka ei ole edes pitkä. Lisäksi liikuimme paikasta A paikkaan B joko pyörällä tai kävellen, joten ulkona oleilu aika oli useampia tunteja ja siitä kiitoksena sainkin palaneen ihon. En ollut tajunnut laittaa aurinkorasvaa kumpanakaan päivänä, vaikka olen hamsteroinut pitkin kevättä ja kesää purkkivuoren aurinkorasvaa Malediivien matkaa varten, mutta kun en yleensä pala, varsinkaan Suomessa! En tajunnut, että heinäkuun aurinko on noin mielettömän polttava. Kesäkuussahan tosiaan ei ehtinyt aurinko oikeastaan paistaa, niin että olisin muodostanut jonkinmoisen pohjarusketuksen, kuten yleensä.


Nyt jännätään paranisiko iho sen verran, että ensi viikolla pystyy kantamaan rinkan palaneilla hartioilla! Ja olisihan ravun punainen värikin ihan kiva tasoittua vähän... Joten jos kellään on hyviä vinkkejä palaneen ihon hoitoon, otan vastaan mielelläni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti