maanantai 28. maaliskuuta 2016

Ai mitä mää tein pääsiäisenä?

Tämä pääsiäinen alkoi lattiarempalla, ei omalla vaan siskon. Olin lupautunut entisen parketin purku avuksi ja sen jälkeen auttamaan talkoolaisten ruokkimisessa. Noh, pamahdin aamupäivästä paikalle niin lattia oli jo purettu, ja talkoo miehiä ei kuulemma tulisi, koska ne oli pääsiäisen kunniaksi päissään. Joten pääsin jelppimään sen uuden lattian laitossa, tiedämpä nyt miten laminaatin saa paikoilleen. Siinä sivussa opiskelin myös karjalanpiirakoiden leivontaa gluteenittomasti. Kukaan ei väitä lopputuloksen olevan kaunis, mutta maku oli yllättävänkin jees.


Toisen päivän kävin heilumassa töissä saksien, kampojen ja pensseleiden kanssa. Ja kolmantena otin suklaamunien popsimisen lisäksi suunnaksi elokuvateatterin ja käytiin katsomassa vähän tytöille suunnattua hömppää. Elikkä ohjelmassa oli Onnenonkija. Ihan ok, mutta kuten jo mainitsin hömppää. Illalla kuvittelin vielä katsovani tv:n puolelta Lumikin ja metsästäjän, kunnes vartin päästä päättelin, et kyllä mä oonki nähny tämän jo, tai sitten mulla on jotain meedion kykyjä. Vaihdoin siis kanavaa Pretty Womaniin ja katselin vähän lisää hömppää, ja nyt täytyy tunnustaa, että mahtoi olla ensimmäinen kerta, kun katson kyseisen elokuvan joten oli kai tuo aikakin.



Se viimeinen pääsiäisen päivä meni kyläillessä äidillä ja käytiin syömässä Tupoksessa Vihiluodon kala-ravintolassa. Niin usein, kun siitä ohi onkin tullut ajettua oli ensimmäinen kerta, kun sinne päätyi syömään. Otin lounaslistan puolelta Pannusiikaa ja oli oikein hyvä ja iso annos. Kaksi rapsakaksi paistettua siikaa, lohko perunoita (uunista), uunikasviksia, kukkakaaligratiinia, sienimuhennosta ja salaattia + leivät päälle. Ei tarvi syödä loppu päivänä, kuin lisää pääsiäismunia. Ja loppu illan voikin kuunnella tallennettuja virologian luentoja, jotta saan hommat ajan tasalle.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti