lauantai 22. huhtikuuta 2017

Opiskeluiden välttelystä, Marvel-leffoista ja vähän pääsiäisestä

Koko kevät on ollut koulun puolesta taas, kuten meillä on tavallista, ihan täyteen puskettu opintoja. Tällä hetkellä alan olemaan jo aika pro molekyyligenetiikassa ja periytyvyyksissä, histologiassa ja isotooppitutkimuksissa, säteilyssä ja lisäksi epilepsiat, hermoratatutkimukset ja muut ihmisen fysiologiaan liittyvät tutkimukset menee, kuin vettä vain. Lisäksi innovaatiprojektin puitteissa tässä aletaan oleen jo aikamoisia innovaattoreita luokkakaverin kanssa... tai noh, se olisi varmasti ainakin tavoite. Kevät on minusta huonoaika harrastaa näitä maraton koulupäiviä, kun muutenkin alkaa jo keskittymiskyky oleen heikko, eikä asiaa auta takana ollut lähes puolen vuoden harjoittelu, jotenkin on vaikea päästä takaisin opiskelu moodiin. Niinpä takaraivossa tykyttää koko ajan, että miljoonia tehtäviä vielä jäljellä, oi ei se koekin vielä, enää vain niin ja niin vähän viikkoja.


Pääsiäinenkin oli tarkoitus viettää opiskellen, mutta onneksi otettiin pieni irtiotto arjesta. Päätös tehtiin taas kerran tyylille uskollisena nopeasti ja ovesta ulos sännättiin jo tunnin kuluttua, ihan väärät kamppeet laukkuun pakattuna. Noh, pääsiäinen vierähti Rovaniemellä sisustaen kaverin asuntoa ja syöden sekä juoden hyvin. Sen lisäksi harrastettiin löhöilyä kera Marvel-leffojen ja Modernin perheen. Noh, sen jälkeen opiskelu kiinnosti vielä vähemmän, mitä ennen pääsiäistä, mutta olipahan mukava käydä.

Marvel-leffoista pitää sanoa, että Nelonen haistakoon kakka, kun näyttää ne ihan väärässä järjestyksessä. Me ollaan sitten koitettu pitää kronologinen järjestys yllä aina tv-leffojen välissä, ihan kertauksen vuoksi.

Sen ajan mitä en ole käyttänyt opiskelun välttelemisessä leffoihin olen värkännyt meillä sokerimaalaamalla tauluja olkkarin seinään, lakannut senkkiä, paklannut makkarin seiniä ja hionut niitä. Tälläkin hetkellä istun sängyllä olkkarissa, tähän me se eilen kannettiin, kun Antti lähti työreissulle Ruotsiin, niin että saan hioa makkarin seinät ennen ens viikon loppua. Päästään sitten maalaamaan seinät heti, kun pidempi meistä kotiutuu. En millään viitsi lähteä hommaamaan mitään telan jatkovartta, kun toinen kuitenkin yltää sinne katonrajaankin ihan ongelmitta ilman.

Näin se ajatus vain rönsyilee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti