maanantai 18. heinäkuuta 2011

Vissii vilkas viikonloppu

Seittemän päivän työputken jälkeen koitti kolmen päivän vapaa viikonloppu. Joka nyt vetelee viimosiaan, enkä tiedä tuntuuko olo yhtään sen freesimmältä kuin perjantai aamunakaan töihin lähtiessä... Onko mulla menny jokin pieleen?? Sinänsä on ollu ihan mukava viikonloppu, mutta aika koko ajan ollaan oltu menossa.

Perjantaina alotettiin kuuden kieppeillä Mojito-bileillä. Jotka kärsi ehkä pienestä osallistuja pulasta, mutta ihan sama meillä oli silti ihan mukavaa, jotka olivat paikalla! Istuskeltiin iltaa parvekkeella mojitojen ja pikku pöperön kans tautalla YleX:n Parasta ennen-lähetys! Mikä olis sen parempaa kuunneltavaa perjantai iltana! Ja lopuksi ilta vaihtui vielä Alfabet-peliin.

Kiireen tai muun tekosyyn takia ainut kuva meidän Mojitosta!

Mojito vaihtui Pople-booliksi myöhemmin...


Lauantai aamuna startattiin auto, ehkä pienesti väsyneessä olotilassa kohti Kuivaniemeä, koska pitihän ne joka vuotiset pitäjä markkinat käydä kurkkaan, vaikkei kahta päivää joudettukaan oleen tänä vuonna. Mutta pikanen päivä reissu, serkkujen sohvalla nukkumassa, syömässälohikeitot ja Sotkun munkit! :D

Niin ja tosiaan säikähtämässä, että miten me eletään viikonlopun yli. Oltiin lähdössä tästä ajeleen ja kävästiin huotsikan kautta, että tankattais auto. Tungin korttini automaattiin maksaakseni ja näpyttelin tunnusluvun koneen mukaan päin prinkkalaa. Ööh...??? Ei kun uudestaan ja tällä kertaa tarkemmin, ja ei vieläkän oikein. Kokeilimpa sitten vielä kertaalleen! En koskaan oo nimittäin tajunnu, että kortti voi mennä käyttökieltoon muuallakin kuin pankkiautomaatilla, joka imasee sen kortin sisäänsä! Siinä sitten seisoin korttikäyttökiellossa tekstin edessä Tuirassa ja mietin mitä hittoa me nyt tehdään. Mun lompakossa on kymppi käteistä ja Antin tili on käytännössä tyhjä... Ja pankit on aiku ylihuomenna?!? Mistä me saadaan evästä kun jääkaappikin on tyhjä?! Ja ihana mennä markkinoille ilman mitään rahaa!!! No aateltiin olla kuitenkin uhkarohkeita ja kokeilla Iissä tankkaamista vielä uudelleen, sydän hyppäs jo kurkkuun kun se maksuautomaatti imas kortin jo kokonaan sisäänsä, että jahas, näänkö mä tuota korttia enää vähään aikaan! Mutta onneksi se toimi, eikä mitään ongelmaa! Että kiitos vain ylimääräsistä sydäreistä! :)

Ja sunnuntain ohjelmassa oli taas aamulla herätyskellon soitto ja mansikoita poimimaan äidin ja siskon kans! Ihania paarmoja pyöriympärillä, mutta olipahan lämmintä! Sieltä selvittyä Antin isän kautta niiden äidille syömään (tai ruuan laitto ja terassin rakennus hommiin). Eväät on kyllä siellä aina hyvät! Tällä kertaa pippuripihviä, tzatzikia, criss cut-perunoita, wok-vihanneksia ja salaatit! Ei kuulosta ehkä noin kirjoterttuna niin hyvältä kuin maistui ja näytti.

Ja sitten joskus tuntien päästä pääsi jatkaan sitä mansikka hommaa eli perkausta ja pakastusta! Ja tietysti myös syömistä!


Ja kun kaikki pakollinen oli saatu tehtyä...

...ehti jopa hetkeksi vaan olla.
Ja pitihän sitä illalla käydä vielä vähän tallustelemassa kun oli niin nätti ilma, ihan rauhassa!

Jäätelöt yllättäen pitkin naamaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti