sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Megazonea, pääsiäistä ja sipsibongausta

Täällä on pääsiäisen aika mennyt serkku- ja kummitytön kyläilyn merkeissä. Toisin sanoen taas on vilskettä riittänyt. Tyttäret tuotiin meille perjantaina ja samana iltana suunnattiin 8 hengen porukalla testaamaan lähes jokaiselle pelaajalle täysin vierasta Megazonea. Mikäli jollekin on epäselvää megazone on lasertaistelupeli josta osoite http://www.megazone.fi/ kertoo varmasti enemmän. Paikalla ei ollut ainakaan tuollaisena pyhä-perjantaina meidän lisäksi muita peliin halukkaita ja saatiinkin pelata kahdella neljän hengen joukkueella ihan rauhassa kaksi peliä. 22 minuutin pelin aikana sai kyllä ihan kunnon hien pintaan (vaikka pelissä ei saanut juosta) Ainakin itse todettiin, että tuollainen määrä oli ihan kiva niin jäi tilaa liikkuakin, maksimi pelaaja määrä taisi olla 24. Ja kaikki pienintä pelaajaa myöten oli valmiita pelaamaan vaikka heti huomenna uudestaan!

Lauantai aamupäivä tutustuttiin taas Tietomaahan, en ymmärrä miten lapset jaksaa kerta toisensa jälkeen oikeen toivomalla toivoa pääsevänsä käymään siellä, mutta pääsenpähän itse helpommalla ohjelman keksimisessä. Ja yllättäen taas kerran se lemppari vempele oli se joka pyörittää ihmistä pää alas päin kahteen suuntaan ja saa voimaan kaikki yli 10-vuotiaat äärettömän huonosti. Illaksi jouduttiin koko kööri hommiin, kun siskon muuttokuorma piti saada pakattua ja purettua yhden päivän aikana.


Tämä viimeinen päivä otettiin rennosti: laitettiin hiuksia, pelailtiin Kimbleä ja Wiitä, syötiin hyvin ja otettiin parvekkeella aurinkoa. Ihanaa kun auringon paistaessa tuolla kohoaa lämpötila jo kevyesti 15 asteeseen, nyt on parvekekausi avattu!

Ai niin! Asiasta kukkapurkkiin. Kävin torstaina kaupassa ja näin sipsihyllyn kohdalla jotain mitä en ole nähnyt aikoihin. Estrella oli tuonut takaisin markkinoilla Kickersit! Olin oikeasti pompata kattoon onnesta. Kickersien 90-luvun suosiosta kertoi jotain varmasti myös se, että noin tunnin päästä omasta havainnosta sisko pisti viestin nähneensä samaisia pussukoita kaupassa. Millon Taffel antais Ranchit takasi? ...tosin sitten mä ehkä lihoisin liiaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti