perjantai 31. tammikuuta 2014

Häiden tilanne katsaus: H-hetkeen 7 kuukautta

Viiden kuukauden takaiseen vastaavaan päivitykseen on tullut pientä lisättävää, onneksi!

Valokuvauksen löimme lukkoon jo hyvissä ajoin syksyllä. Hääpäivämme valokuvaus koostuu miljöökuvista ennen vihkimistä, lisäksi valokuvaajat ovat paikalla kirkossa ja neljä tuntia juhlapaikalla. Päädyimme ottamaan valokuvaajat kuvaamaan myös juhlat lähinnä kahdesta syystä: 
1. Tiedämme kumpikin valokuvausta jossain määrin harrastaneina, kuinka huonosti rajatut ja väärin tarkennetut kuvat saattaa tympiä. Lisäksi juhlapaikka on aika hämärä joten kuka tahansa amatööri ei saa onnistuneita ja selkeitä kuvia siellä.
2. Haaveenani on saada koko hääseurueesta jokin ihana ryhmäkuva jonka voin ripustaa suurennettuna seinälle, joten kukaan vieras ei vain voi olla kameran takana.
Aluksi toki kiristelimme hampaita, että noin paljon rahaa vain valokuviin (toki silmää miellytti eniten ne vähän tyyriimmät kuvat), mutta valokuvat on meille kuitenkin älyttömän täkeitä.

Kutsukorttien suunnittelu on myös jo suhteellisen hyvällä mallilla. Korttien ulkoasu on selvä ja materiaalit hankittuna. Enää pitää askarrella ne valmiiksi ja miettiä, että mitäs niihin kirjoitetaan. Samalla kutsukortteja suunnitellessa alkoi hahmottumaan myös väriteema.


Tällä hetkellä näyttäisi myös, että hiukkasen elänyt vieraslista on nätisti asettumassa pyöreään 30 henkilöön.

Toinen kaasoistani alkoi vuoden vaihteessa jo vihjaamaan, että miten se hääpuku, eikö sitä jo pitäis alkaa sovittelemaan. Kohautin siinä vaiheessa olkiani ja ajattelin, että ehtiihän tässä. Seuraavana päivänä työkaveri alkoi kyselemään, että millaisen puvun oot ostanu ja piti pienen puhuttelun, että aiotko mennä naimisiin verkkareissa. Joten nyt hääpukujakin on soviteltu sekä ostettu (kyllä, ostin sen mukaan heti ensimmäiseltä sovitukselta!). Enää se tarvii ommella minulle sopivaksi, kunhan jostain löytyy kengät ja sopivat alusvaatteet.

Miettinnässä on ollut myös hääkampaus, ainakin yhdellä työkaverilla on siitä jo hyvin selkeä mielipide, joten mahdollisesti kampauksen tekijä on jo olemassa (ellei kesälomat satu huonosti...). Musiikkia on myös mietitty ja pyöritelty ajatuksissa, mutta voi kuinka se onkaan hankalaa!! Haluttaisiin tuollaiseen pieneen tilaan mahtuva ehkä duo(?!?) laulamaan pieni setti, mutta moista tuntuu olevan tosi hankala löytää, kun ei ole mitään suhteita minnekään. Oululaisilla duoilla ja soolo artisteilla ei oikein tunnu olevan googlesta löytyviä nettisivuja, joten jos jollakin on vinkata joku hyvä, olisin vinkistä kovin iloinen!

2 kommenttia:

 1. Kannattaa kysellä musiikkia konservatoriosta, ainakin siellä tietävät ehdottaa muusikoita. Itse ehdottaisin Inga Söderiä, oli mm. ensimmäisessä Voice of Finlandissakin kilpailemassa ja pärjäsi muistaakseni aika hyvinkin siinä. Ja tekee ilmeisestikin myös duona keikkaa kitaristin kanssa.

  Ja edellisessä duunissahan mä jouduin oululaisia duoja/sooloja kyseleen yhteen tilaisuuteen, mutta enhän mä ketään muita muista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No yksikin vinkki on parempi kuin ei mitään. Kiitos! :)

   Poista