maanantai 3. marraskuuta 2014

Takaisin elävien kirjoihin

Heissan minäkin olen täällä taas! Pääsykokeet on nyt vihdoin käyty tekemässä, ei varmastikkaan ihan täydellisesti, mutta ei mielestäni kovin huonostikkaan. Onneksi se ei kuulostanut muillakaan menevän ihan täydellisesti, joten edelleen elätellään toiveita, että opiskelupaikka ei ole vielä menetetty! Mutta lukemisen loppumisen kunniaksi suuntasimme viikonloppuna yksiin Halloween pirskeisiin, jossa saikin ajatukset hiukan tuulettua. Asu oli suotava ja kolmen hengen seurueemme päätti lähteä panostamaan asuihin kuitenkin ihan kunnolla, kerrankin kun sen saa tehdä luvan kanssa.


Samalla bongasin pippaloissa kaverin itse tekemän aivan mahtavan näköisen oksista askarrellun lampunvarjostimen johon rakastuin. Voikin olla, mikäli sikäli oikein tässä innostun saatan kehittää moisen myös tuohon meidän olohuoneen kattoon killumaan.

Sunnuntai "aamuna" suunnattiin laiskoina ja juhlien jälkeisen väsymyksen innoittamina brunssille Cafe Roosteriin, en ollut edes tajunnut, että sielläkin on brunssi tarjolla, mutta aina oppii jotain uutta. Emme olleet tietenkään olleet edes niin hyviä ennakoimaan, että oltais tajuttu varata pöytää, mutta kyllä pienen odottelun jälkeen neljälle hengelle saatiin silti paikka taijottua. Brunssipöytä oli aivan ihanan runsaan näköinen ja kaikki oli todella hyvää! Jälkiruokalautasten jälkeen aloimme jokainen olla aika ylisyöneessä tilassa, mutta jos kaikki näyttää niin herkulliselta, miten voi olla syömättä? Noh, tästä johtuen suurin osa päivästä sujuikin sulavasti sohvalla elokuvien seurassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti