PULLED PORK-BÁNH MÌ-LEIVÄT JA WASABIKASTIKE
Pulled porkia, teimme tällä-marinadin ohjeella
BBQ-kastike possulle:
4 rkl ketsuppia
4 rkl ananasmehua
3,5 rkl fariinisokeria
1rkl tomaattipyrettä
2,5tl Chipotle Tabascoa
Keittä ainekset kasaan kattilassa, kunnes se hiukan paksuuntuu. Sekoita kastike revityn possun sekaan ja käytä vielä hetki uunissa.
Makeat porkkanat:
3 porkkanaa, suikaleina
1,5 dl hunaja-omenaviinietikkaa
1,5 dl vettä
3tl sokeria
0,5tl suolaa
Laita porkkanat n. 2,5 dl:n purkkiin. Kuumenna muut aineet kiuhuvaksi ja sekoita, kunnes sokeri ja suola on liuennut. Kaada liemi porkkanoiden päälle. Anna jäähtyä ja laita sen jälkeen jääkaappiin. Meillä nämä syötiin päivän maustumisen jälkeen. Porkkanat säilyy jääkaapissa muutaman viikon.
Hox! Lientä tulee ihan reilusti joten jos purkkeja löytyy isompia niin kannattaa pilkkoa porkkanoitakin ihan reilu satsi.
Hox! Lientä tulee ihan reilusti joten jos purkkeja löytyy isompia niin kannattaa pilkkoa porkkanoitakin ihan reilu satsi.
Wasabimajoneesi:
2 rkl majoneesia
2 tl wasabitahnaa
puolikkaan limen mehu
Sekoita ainekset hyvin ja anna maustua hetki jääkaapissa.
Lisäksi:
iso patonki, neljään osaan
kurkkua siivuina
tuoretta korianteria
Sriracha-chilikastiketta
Tee viillot patonkeihin ja täytä mieluisilla suhteilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti