tiistai 21. huhtikuuta 2015

Essie: Tart Deco

Mulla on ollut jemmassa kaks Stoccan lahjakorttia, toisen sain about vuosi takaperin synttärilahjaksi ja toisen vuoden vaihteessa töistä läksärilahjaksi. Olen mä aika ajoin Stoccalla käyny pyörähtään jos olis jotain kivaa vaatetta johon rahan arvoisen korttini käyttää, mutta ei. Olen vain huomannut tulleeni ihan mielettömän rantuksi, kaikissa vaatteissa on aina joku vika! Tai sitten vaatteet vaan on tätä nykyä ihan hirveitä... Mutta kukkapurkista takaisin siihen asiaan! Nyt kun kyseinen pytinki meinaa täältä Oulusta poistua (2017, kröhm) ja jättää meidät ilman mitään säädyllisiä isompia tavarataloja. Havahduin siihen, että noiden lahjakorttien käyttöä pitäis ehkä alkaa suunnittelemaan ihan oikeasti.

Sitten minulla vasta välähti, että oon useampaan kertaan pööpöillyt tuolla kauppojen kynsilakkahyllyjen välissä hiukka tuskasena, että pitäis saada kivoja lakkoja niiden kolmen lisäksi. MUTTA en mää tiiä mikä näistä on semmonen mihin kantsii laittaa köyhän opiskelijan rahat ja ai kauhee, ku ne varmasti hyvät on kalliita. Uusimmasta Lixboxista tulikin sitten sopivasti Essien lakka! Noh, sävyhän on suoraan sanottuna mitään sanomaton lähes kirkas (toki sekin on aina välillä paikallaan), mutta pääsinpähän testaamaan hiukan kyseisen merkin kestoa ihan ite.


Lakkahan kesti hyvänä melkein viikon, joten päätin kävellä lahjakortin kanssa ostoksille ja napata mukaani yhden kesäisen värin nimeltä Tart Deco. Ja sävyn valinta osui kyllä nappiin, koska tämä näytti kynsissä heti niin omalta! Onkos kellään vinkata muita hyvin pysyviä kynsilakka merkkejä? Tai vaikka hyvää päällyslakkaa, kuulemma sellaistakin kai kuuluisi käyttää... :D

2 kommenttia:

  1. Tart Deco on munkin kynsilakkakokoelmissa, niiin herkullinen kesäsävy!! Essien lakat on mun lemppareita, mutta jos saat käsiisi Seche Viten pikakuivattavaa päällyslakkaa niin voin sanoa että ilman sitä et enää kynsiä lakkaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä pistää korvan taakse tuo, oon nimittäin niin huono siinä kynsilakan kuivattelussa! Yleensä kolhin lakkakerroksen aina johonkin heti alkuunsa.

      Poista