perjantai 17. huhtikuuta 2015

Muotoilutuote suosikit

Hiuskosmetiikan lempituotteiden esittely jatkuu siis muotoilutuotteilla, joten pitemmittä puheitta suoraan asiaan:



Pohjatuotteet on minulla näin kampaajana luvattoman huonolla käytöllä. Arkikäytössä tykkään suolasuihkeesta, sillä saa vähän napakkuutta ja ryhtiä hiukseen, eniten olen tykännyt tuosta kuvassakin näkyvästä Structuren Beach-suihkeesta. Se on riittävän karkea, muttei tee silti liian tönköksi. Toki tulee käytettyä tyvisuihkeita, muotovaahtoja ja muotoiluvoiteita jne. aina fiiliksen mukaan, mutta tuo Beach-spray on vaan jotenkin helpoin ja käy kaikkeen.

Raudan alle tykkään käyttää halutusta lopputuloksesta riippuen joko Sebastianin Trilliantia joka antaa pehmeämmän lopputuloksen ja hyvän kiillon. Suihke levittyy tosi hienojakoisesti eikä kastele hiusta, josta tykkään. Olen tehnyt tällä niin suoraa kuin kiharaa. Jos haluan ihan varmasti pysyvän kiharan käytän alle taas Sebastianin Shine Defineä. Tässä on myös hyvä kiilto, lopputulos on hiukan rapsakampi kihara, mutta silti jättää hiuksen liikkuvaksi. Paras ominaisuus on kuitenkin kosteussuoja joka ihan oikeasti toimii jopa minun hiuksissa (ja paljon on kokeiltu!) ja hius kyllä pysyy vaikka seuraavaan aamuun kiharalla. Lisäksi tykkään pitää tätä mukana matkalla, koska se käy myös pumppulakasta.

Puuterit/kuivashampoot. Olen käyttänyt kuivien hiusten muotoiluun siitä asti, kun Osis+ Dust It tuli markkinoille lähinnä vain sitä. On hiukset olleet lyhyet tai pitkät niin se vain on toiminut. Tämä hentoinen höttöhius saa siitä ryhtiä ja rasvoittuu vähän hitaammin. Tällä voi pörröttää lyhyen ja tupeerata pitkän hiuksen tyven, eikä tarvi pelätä sen lätistyvän. Ja mitä paras pipo aikaan, hius ei tarvi olla päätä myöten piponkaan jälkeen. Tykkään myös käyttää lettien alle, niin tulee vähän karheampi (eli helpommin letittevä) ja muhkeampi lopputulos. Ainoa miinus pakkasten aikaan sähköistävä vaikutus, mutta ei ole parempaakaan tullut vastaan (ja sen oppii hallitsemaan). Puuterin lisäksi olen kuivashampoiden suurkuluttaja, koska yritän säästää väriä ja pestä mahdollisimman harvoin, mutta hiukset rasvoittuu vauhdilla. Kuivashampoissa on muutamiakin hyviä Sebastianilla on hyvä, samoin kuvassa näkyvä Bangerhead on ollut toimiva. Suurin osa muista on joko liian valkoisia, pölyäviä, tönkköjä tai kevyitä (eli hius jää rasvaiseksi).

Hiuskiinteet on se ryhmä jossa olen pitäytynyt eniten ehkä niissä tutuissa ja turvallisissa. Jotenkin oma hiuslaatu vain tekee herkästi sen, että muiden tosi paljon tykkäämät lakat vain "häviää" mun hiuksessa johonkin. Liian tönkkö taas on hentoon hiukseen liiallinen ja läsäyttää. Kauan käytin Osis+ Glamour Queenia, mutta tuo uusi Osiksen Glamination kiiltokiinne on syrjäyttänyt sen. Glamination on riittävän luonnollinen, silti pitävä ja punapäälle siitä löytyy se paras ominaisuus eli kiilto! Vähän kulahtanutkin väri skarppaantuu huomattavasti, kun valo heijastuu siitä paremmin. Kampauksien kiinnittämiseen käytän taas Osiksen Session Label Voimakasta kiinnettä, se on riittävän kuiva ja hieno jakoinen, ettei hius ala pörröttämään ja pitokin on tosi hyvä, muttei kova.

Lisäksi kuvaan pääsi eksymään vielä kaksi kosmetiikkaan kuulumatonta tuotetta eli Tangle Teezer ja Invisi Bobblet, koska ne vaan on niin hyviä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti