tiistai 7. huhtikuuta 2015

Itsepetosta pääsiäiseen

Pääsiäinen meni meillä aika rennoissa tunnelmissa, paljon sohvalla löhöilyä ja hyvää ruokaa. Oikeastihan minun olisi pitänyt tehdä (kuten nytkin) jotain aivan muuta. Meillä alkaa uhkaavasti lähestymään tuo anatomian, fysiologian ja patofysiologian tentti kuun loppu puolella ja tuota valtavaa aluetta pitäisi alkaa vihdoin ja viimein sisäistämään ihan tosissaankin. Noh, kyllä minä itseäni huijasin ja yritin uskotella tekeväni jotain asian eteen, kun kahlattiin lävitse Olipa kerran elämä-boksin jaksoja. 


Pitkän perjantain kunniaksi siskoni kutsui meidät syömään (vihdoin) koko talven meille lupailtua kyyhkystä. Samalla olikin sitten tarjolla oikein kunnon ateria alkukeittoineen päivineen. Lisäksi saatiin pääsiäisen aikana myös Ikeasta tuliaisia, joten pienen kokoamis operaation jälkeen minun opiskelut siirtyy ihan oikealle työpöydälle tänne makkarin nurkkaan. Ihanaa kun kaikki kirjat ei ole koko ajan levällään pitkin olohuonetta ja keittiötä. Tulee heti jotenkin ihanan siistiä, kun koulujutuille on jokin paikka minne ne kuuluu, ehdin jo hiukan näiden kanssa hermostua! Tein myös tänä pääsiäisenä ensimmäistä kertaa elämässäni lammasta. Se ei ole koskaan meillä kuulunut mitenkään pääsiäiseen (äiti ei ole koskaan lampaasta välittänyt), mutta nyt oli Maku-lehdessä niin näppärän oloisia reseptejä, joihin lammaskin lukeutui, että päätin vihdoinkin yrittää ja oikein hyvä pääsiäisateria saatiinkin aikaiseksi! Saatan nakata vielä reseptilläkin, vaikka pääsiäinen nyt jo mennikin, mutta en näe syytä miksei noita muutenkin voisi syödä. 

Tänään tuntuu kaiken laiskottelun jälkeen jotenkin päivän käynnistyminenkin niin nihkeältä, että ehdin vähän jo lupailla itselleni kevyempää opiskelua vielä tänään (näitä itsenäisen opiskelun huonoja puolia). Otetaan huomenna ja aloitetaan tosissaan. Toivon että illalla saisi jumpassa itsensä sen verran käyntiin, että arki alkaisi taas luistamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti