sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Tähtijätski

Kävin lauantaina pitkästä aikaa tekemässä töitä ja sen jälkeen, kun kaupungilla jo valmiiksi oltiin, päätettiin suunnata paljon hehkutusta saaneeseen Tähtijätskiin testaamaan kuinka hyvää on heidän oma jäätelö. Ja olihan se hyvää! Tähtijätski on siis avattu Oulun Pakkahuoneenkatu 5:een huhtikuun lopulla. Jäätelöt on heillä itse tehtyjä ja makuja löytyy riittävästi ja ilmeisesti päivittäin vaihdellen! Näkyipä jätskiä voivan ostaa mukaan myös kotiin viemisiksi puolen litran astioissa.

Paikka  itsessään oli aika pieni, lauantaina hyvin täynnä, mutta oikein viihtyisä ja henkilökunta mukavan oloista. Minusta hintatasokin oli vallan kohtuullinen 1 pallon sai 3 eurolla ja 5:llä irtosi kaksi. Mahdollista olisi ollut ottaa myös kaikkea sörsseleitä lisäksi, mutta me päädyttiin ensimmäisellä kerralla testaamaan perus kahden pallon komboa. Valinta oli kyllä hurjan vaikea meillä arvottiin kardemummamokkaa, maitosuklaata ja vadelmajugurttia, mutta lopulta omaan kippoon päätyi pistaasi- ja omena-kanelijäätelöä ja viereisestä jäätelökulhosta pääsin maistelemaan vaniljaa ja pähkinäsuklaata. Kaikki oli ihan älyttömän hyviä, mutta kyllä pähkinäsuklaa vei tämän suklaahamsterin sydämen! Olisin voinut syödä sitä mahdottoman paksua, täyteläistä ja ihanan suklaista jäätelöä vaikka kuinka paljon!

Omena-kaneli ja pistaasi

Pistettiin merkille, että jäätelöä sai matkaan myös annoksina joko kuppeihin tai vohveleihin, vohvelien hinnoista ei kyllä jäänyt mitään käsitystä (samat 3 euroa?), mutta varmasti käyn kesällä näteillä keleillä uudestaan hakemassa jätskit mukaan. Mieluummin ostan super-hyvää itsetehtyä tuoretta jäätelöä, kuin jotain Ingmannia jätskikiskalta, jos hintatasokaan ei jää yhtään jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti