keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Kaksi pysyvän silmämeikin luottotuotetta

Olen tainnut ainakin ohimennen mainita häämeikki-postauksessa tästä Lumenen meikkikynästä, mutta koska minusta tällä saa vaan niin mahdottoman hyvin pysyvän silmämeikin ajattelin vielä tehdä tälle ihan oman postauksen. Näissä esimerkkikuvissa meikki on tehty aamulla ennen töihin lähtöä, joskus 8 korvilla. Ja viimeiset kuvat on otettu illalla ennen meikin pesua n. 10 kieppeillä, joten meikki on ollut kuumassa työtilassa 8 tuntia + hikiset työmatkapyöräilyt tihkusateessa ja taisinpa nukkua vielä puolentunnin päikkärit, joka saattaa toki vaikuttaa hiukan lopputulokseen. Kesäisin olen monesti myös uinut (en toki millään järjettömällä sukellusten määrällä, mutta kuitenkin niin että silmäluomissakin on ollut vettä ja senkin jälkeen luomissa on ollut väriä jäljellä, vesisateella rajaukset pettää ensin! Joten jos jollain on heittää hyvä vedenkestävä rajausväri joka olisi helppo levittää vinkkiä tulemaan!

Pysyvään silmämeikkiin tarvitsen siis kaksi ehdotonta tuotetta:


Lumenen Natural Coden Eye Dramatizer-luomivärikynä aluksi koko luomen pohjustukseen. Useimmiten käytän juuri tuota kuvassa olevaa Pearl Ivory-sävyä, mutta jos meikin sävyihin sopii, niin olen kyllä käyttänyt myös muita värejä esimerkiksi silmän ulkonurkkaan. Sen jälkeen kun olen levittänyt puhtaille luomille luomivärikynän lähes mikä tahansa puuterinen luomiväri pysyy sen päällä äärettömän hyvin. Luomet muuttuu päivän aikana ehkä hiukan helmiäisemmiksi, kun meikki sulaa kasvoille, mutta varsinkin helmiäisvärejä käyttäessä tykkään siitä, että meikki hiukan pehmenee ja tasoittuu. Värit ei siltikään häviä minnekään.

Toinen ehdoton on Max Factorin False Last Effect Waterproof-ripsari. Olen kokeillut vaikka kuinka paljon ripsivärejä hakiessani jotain, joka peseytyisi pois tätä paremmin, mutta mikään ei ole niin hyvä! Tämä pysyy kelillä, kuin kelillä siistinä. Joka on tälläiselle ympäri vuoden pyörällä liikkuvalle ihan älyttömän tärkeä ominaisuus. Lisäksi tämä pitää ripset taivutettuina. Tuo pituutta ja tuuheutta ilman että ripsistä tulee klönäiset tai ikävän näköiset muuten.

Kuvat aamulla:


Kuvat illalla: pyöräilyn, työpäivän ja päiväunien jälkeen:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti