maanantai 6. maaliskuuta 2017

Suolainen suklaapiirakka FAILED

Ajattelinpahan kerrankin nakata tänne blogiin kuvan myös täydellisestä epäonnistumisesta. En suoraansanottuna saa edes tosi usein ihan hillitöntä katastrofia aikaan, ja ruokaa kuitenkin tulee tehtyä ja leivottuakin aika paljon. Lopputulokset ei kuitenkaan usein ole mitään superhienoja ja esittelykelpoisia, saati näytä miltään taideteoksilta mitä monestakin blogista alkaa löytymään. Välillä kuitenkin kaikki menee pieleen ja voimmekin alla olevasta kuvasta verrata miltä tämän piirakan olisi pitänyt näyttää ja miten se näin kotioloissa päätti ilmentyä.


Kuten kuvasta näkyy väliin jäävä karamelli ei koskaan jähmettynyt ja ensimmäisen palan leikkauksen jälkeen se valui piirakan pohjan ja kuorrutteen välistä ulos, kuorrute luonnollisesti romahti ja tässäpä se lopputulos sitten näkyy. 

Onko muuten kukaan muu pistänyt merkille keittokirjoja plärätessä/niiden reseptejä seuratessa, että aina välillä kuvan ja reseptin välillä on ihan todella typeriä virheitä? En todellakaan odota, että kirjoittaja aina ihan täysin paljastaisi yksityiskohtia myöten, jonkin herkkuruuan salaisuuden, MUTTA... Katsokaa nyt tuota kirjankin piirakkkaa, miten taikina johon tulee ohjeessa kaakaojauhetta voi olla valmiina noin vaalea? Vaadin kirjoittajilta pientä tarkkuutta, jotta edes kuvat olisi sen näköisiä, että näyttäisi siltä, kuin reseptillä olisi saatu aikaan kyseinen valmis tuote. Kuulostanko jotenkin katkeralta? Ei ollut tarkoitus, mutta usein vain itse huomaa jo reseptejä selatessa, että taas kuvanmukaista ruokaa, ei vain voi edes saada reseptin avulla aikaiseksi. 

Kaikesta huolimatta piirakka oli ihan sairaan hyvää, joten olisi voinut mennä huonomminkin. Näillä puheilla kohti uusia pettymyksiä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti