perjantai 12. toukokuuta 2017

Kotikuvia Vol.2

Niinkuin jo viimeksi aloitettiin tämä epätyypillinen kotikuva-maraton , niin jatketaan eteenpäin. Eteisen ja keittiön jälkeen loogisin olisi ehkä jatkaa olkkarista.


Tässäpä ne 7 kuukautta sopivaa roikotinta etsineet verhot, kuinka onkaan ihmisellä päätökset joskus vaikeita! TV-taso on vanhana ostettu, kun edellinen jäi tähän olkkariin liian isoksi. Tämä pitäisi jaksaa hioa ja maalata, kun on joskus oksalakat jäänyt laittamatta.


Huoneen nurkassa tönöttää jalkalamppu joka saatiin remppavaloksi ennen, kuin muutettiin muita tavaroita sisään. Se ei ole järin ehjä, oikean värinen tai kaunis ja tarkoitus oli nakata se menemään heti, kun saadaan kattolamput paikalleen... Kattolamppu on taas tuo aiemminkin täällä esiintynyt risupallo.


Olisin halunnut sohvalle tyynyt jossa olisi petroolia, vihreää ja fuksiaa/pinkkiä. No en löytänyt joten päädyin kompromissiin ja ostin petroolin väriset tyynyt ja maalasin muutaman taulunseinälle. Tuota ylimmäistä vielä makustelen, onko noin pinkki ja pastelli kiva vai ei. Nämä onkin ainoat taulut niistä monista, jotka on toistaiseksi saatu nostettua seinälle asti. Eteiseen ja makkariin olisi ainakin tarkoitus laittaa valokuvia, kunhan jaksaisi. Plus osaisi päättää miten ja minne.


Olkkarista on ovi makkariin ja makkarissa on se viimeisin projekti. Tuo herkkusienen värinen seinä, jonka maalaaminen oli vappuna yhtä helvettiä. En ymmärrä mikä siinä seinässä oli vikana, ei ole koskaan ollut niin tuskasta maalata yhtä seinää ja maaliakin kului litra tolkulla. No se ei ole vieläkään täydellinen, mutta välttää. Ajateltiin, että päästään helpommalla, mitä tapetoimalla...


Senkki ostettiin eteiseen, mutta se päätyi makkariin (ainakin toistaiseksi). Ja olisi tarkoitus maalata vaaleaksi, samalla tv-tason kanssa. 


Ja sitten se syy miksi päädyin herkkusienen väriseen seinään, tuo vanha lamppu joka on minusta vaan ihana. Piianpeilin on aika kulunut ja punainen väri ei ole meillä mitenkään kovasti edustettuna, mutta en vain raski maalata sitä muuksikaan. Se on ollut tuollainen aina ja sellainen sen kuuluukin olla. Nyt viereen on eksynyt kynttilä ja Galileo-Galilei-lämpömittari.

Ajattelin tunkevani nämä kotikuvat kahteen postaukseen, mutta aloin laskeskelle noita sauna/kylppäri/parveke kuvia (joita en aikoinut aluksi edes laittaa tänne) ja taidankan pätkäistä niistä vielä ihan oman kuvasarjan. En tiedä, liekkö nämä meidän näköiset sisustusjutskat kiinnostaa. Ainakin minusta on hauska katsella aina välillä muutakin, kuin niitä koko valkoisia tai harmahtavia sisustuksia. Sinänsä ihanan rauhallisia, mutta kaipaan silti ainakin itse jotain muutakin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti